Головна » Приготування їжі » Творожниця
Творожниця

Справжній домашнiй сир з натуральних продуктів

• Висока якість. Приготування смачного екологічно чистого сиру з сільського молока без консервантів в домашних умовах.
• Швидке приготування. Сир за допомогою творожниці можна приготувати в 2-3 рази швидше ніж звичайно.
• Реальна економія. Вартість сиру, приготованого за допомогою творожниці, в 2-4 рази нижче ніж в магазині.
• Комфорт експлуатації. Зручна чаша з харчового пластика. Відображення часу приготування на дисплеї. Сигнал по закінченні приготування.

Заквашування сиру

• Вимийте ємність, ополосніть окропом. Налийте молоко в ємність. Додайте закваску для сиру, або трохи кислого молока, або шматочок сиру, або трохи домашньої сметани. Перемішайте.
• Вставте ємність в йогуртницю. Закрийте кришкою. Вставте вилку в розетку. За допомогою кнопки ТАЙМЕР встановіть час (в залежності від закваски від 6 до 12 годин). Натисніть кнопку СТАРТ. По закінченні витягніть вилку з розетки. Помістіть ємність на розігріту водяну баню. Коли сирна маса стане як щільне желе з невеликими пухирцями, зніміть ємність з водяної бані, дайте охолонути.
• Помістіть сирну масу в два шари марлі та підвісьте, щоб стікло. Готовий сир тримайте в холодильнику не більше двох днів.