FAQ

Сторiнка 2

picture  

СОКОВИЖИМАЛКА




З яких продуктів можна вижимати сік?
З овочів та фруктів. Якщо в соковижималці є пульсуючий режим, Ви також можете вижимати сік з м’яких плодів і ягід.

Який діаметр завантажувальної горловини?
Діаметр завантажувальної горловини 80 мм, що дозволяє яблуко, моркву, буряк перетирати цілком не розрізаючи на частини.

Чи можна мити соковижималку в посудомийній машині?
В посудомийній машині можна мити всі аксесуари. Корпус з моторним відсіком можна тільки протирати.



picture  

СУШКА ДЛЯ ПРОДУКТІВ




Які продукти можна сушити?
Овочі, фрукти, гриби, ягоди, зелень, м’ясо, рибу, хліб, трави лікарських рослин.

Як правильно встановити температуру та час сушки?
Температура та час сушки залежать від вологості продукту, товщини нарізки, щільності укладки на піддони, температури і вологості повітря. Для повного висушування пробуйте збільшувати / зменшувати рекомендовану температуру та час сушки.

Як зберігати висушені продукти?
Сухі продукти належить зберігати в прохолодному місці в контейнерах / пакетах в які не буде проходити повітря, світло, волога. Наприклад, в темних скляних банках щільно закритих кришками.

Як правильно розміщувати продукти в сушці?
Щоб гаряче повітря вільно циркулювало, продукти на піддонах належить розміщувати рівномірно з проміжками. Не стеліть в піддони папір, газети, марлю, плівку.

Що робити якщо спрацює автовиключення?
Перезавантажте сушку, зменшивши обсяг продуктів на піддонах.



picture  

СПАГЕТНИЦЯ



 
Яке борошно використовувати?
Рекомендується пшеничне борошно вищого сорту. Борошно належить просіяти.

Скільки потрібно борошна?
Кількість борошна візьміть по потребі (наприклад 5 мірних чашок). Борошно насипте в камеру і розрівняйте.

Скільки потрібно рідини?
Рідку суміш (1,5 мірних чашок) приготуйте в окремому посуді. Рідка суміш готується згідно рецепта - вода / сік / вода+яйце / вода+яйце+олія. Яйце злегка збийте і потім додайте до інших інгредієнтів. Рідку суміш вливайте в щілину поступово при пермішуванні. Пильнуйте за перемішуванням через стінки прозорої камери.

Що робити якщо тісто сухе або рідке?
Якщо тісто сухе - додавайте по чайній ложці воду. Якщо тісто рідке додавайте по столовій ложці борошно. Борошно або воду додавайте крізь щілину в процесі перемішування.

Як виглядає добре перемішане тісто?
Добре перемішане тісто має вигляд горошин

Що робити якщо встановлений не той форматор?
Виключіть спагетницю. Покладіть тісто назад в камеру. Поміняйте форматор і включіть на перемішування 30 сек.

Скільки можна зберігати макаронні вироби?
Свіжі макаронні вироби можна зберігати до 6 місяців в морозильній камері або декілька днів в холодильній камері.

Як зробити довгі макаронні вироби?
Встановіть спагетницю на край столу. При цьому волокна тіста будуть спадати на бажану довжину. Злегка розпрайвляйте волокна рукою. Відрізайте вироби тильною стороною ножа.



picture  

ПРАСУВАЛЬНИЙ ПРЕС




Які речі можна прасувати?

Ті ж що і звичайною праскою – білизну, штани, сорочки інше.

Як вибрати тип тканини для прасування?
За допомогою кнопок «Установка». Індикатор тканини - нейлон / шовк / вовна / бавовна / льон – буде світитися.

Як наповнити резервуар водою?
Висуньте резервуар. Не намагайтесь резервуар повністю витянути. Зніміть кришечку і найлийте лійкою воду.

Коли потрібно натискати на кнопку розбризкування?
Коли світиться індикатор «Спрей». Підніміть кришку на 7-8 см та натисніть на кнопку розбризкування.

picture  

МИЙКА ДЛЯ ПРОДУКТІВ




Що можна мити в цій мийці?
Овочі, фрукти, гриби, ягоди, а також кухонне приладдя.

Що таке озонування?

Мийка не тільки миє продукти, але й миттєво стерилізує їх озоном.

Що знищується в процесі стерилізації ?

99,9% пестицидів, хімічних добрив, мікробів, бактерий, плісняви.



picture  

МАРИНАТОР




Що можна маринувати в маринаторі?
М’ясо, рибу, овочі, гриби, салати, реберця, цілу курку, грудки індички тощо.

Як виконується маринування?
Продукти маринуються в вакуумі за 9 хвилин.

Як забезпечити вакуум в контейнері?
Повітря з контейнера викачується насосом 10-12 рухами.



picture  

ХЛІБОПІЧКА




Які сорти хлібу можна пекти?
Хліб звичайний, житній, паска, французський, з цільного борошна, дієтичний, швидкої випічки 0.5 кг, швидкої випічки 0.75 кг. Робити дріжжове тісто, тісто для пельменів. Варити варення. Робити різну випічку та пекти кекс.

Яких розмірів хліб можна пекти ?
Трьох розмірів 500 гр, 750 гр, 1000 гр.

Чи можна пекти хліб з наповнювачами?
Так. В комплекті є диспенсер для фруктів та горіхів.

Page [1]