FAQ

picture  

АЕРОГРИЛЬ



Як виконується приготування в аерогрилі?
В кришку аерогриля вбудований галогеновий нагрівач та вентилятор. Галогеновий нагрівач продукує інфрачервоні хвилі. Вентилятор забезпечує циркуляцію гарячого повітря в ємності. В результаті обдуву з усіх боків продукти готуються швидко і рівномірно. Приготування виконується без диму та копоті.

Що можна готувати в аерогрилі?
Найкращим чином випічку. В аерогрилі також можна тушкувати, смажити, варити, готувати на пару, в режимі гриль, барбекю, стерилізувати, розморожувати та підігрівати.

Які продукти можна готувати в режимі гриль?
М’ясо, курку, рибу, овочі-гриль.

Чи можна приготувати в аерогрилі шашлик?
Можна. Шампури є в комплекті. 

В якому посуді можна варити супи?
В посуді для мікрохвильвої печі, металевому або з товстого скла.

Як в аерогрилі приготувати рибу на пару, парові котлети або вареники?
В комплекті є пароварка. Помістіть продукти в пароварку та налийте в ємність воду.

Які ще подставки є в комплекті?
Низька та висока решітки, сковородка.

Чи можна одночасно готувати декілька страв?
Можна. Наприклад, на низькую решітку помістіть м’ясо, а на високую решітку картоплю та овочі, поставте решітки в аерогриль та включіть.

Де можна знайти рецепти?
Рецепти можна брати з кулінарних книжок зменшуючи температуру та час в залежності від обсягів (розмірів) продуктів.

Чи можна приготувати страву в своєму соку?
Розмістіть продукти на низькій решітці. Надлишок жиру буде стікати в ємність. Перегортати продукти не потрібно.

Чи важко керувати аерогрилем?
Керувати аерогрилем легко. Розмістіть продукти на підставці, встановіть температуру та час. За приготуванням можна пильнувати через прозорі стінки ємності.

Чи важко чистити аероглиль?
Чистити аерогриль просто. Покладіть в ємність всі підставки і аксесуари, налийте воду, додайте миючий засіб і включіть на 10-15 хвилин. Після самоочистки ополосніть все і протріть. Ємність, підставки і аксесуари також можна мити в посудомиєчній машині.

Що робити щоб їжа не пригорала до підставок?
Протріть підставки олією.

Нащо потрібно розширюване кільце?
За допомогою розширюваного кільця ( збільшує ємність до 17 л ) можна приготувати велику різдвяну індичку.

Що робити якщо страва не приготувалась?
Час і температура в рецептах є рекомендаціями. В залежності від обсягів (розмірів) продуктів пробуйте зменшувати / збільшувати час і температуру

 

picture  


ЙОГУРТНИЦЯ, ТВОРОЖНИЦЯ, МОРОЖЕНИЦЯ+ЙОГУРТНИЦЯ



Нащо купляти окремий прилад, якщо йогурт, сир або морозиво можна придбати в будь-якому маркеті?
Тому що склад на упаковці практично ніколи не відповідає дійсності, Ви не знаєте з чого виготовлені продукти в супермаркеті. Використовуючи непастеризоване молоко і закваску з живих бактерий Ви можете приготувати смачний, а саме головне корисний для здоров’я продукт (йогурт, сир або морозиво).

Яке молоко можна використовувати для приготування йогурта ?
Будь-яке. Але нагально рекомендується використовувати непастеризоване молоко нетривалого зберігання в процесі виробництва якого не використовуються ГМО і консерванти.

Де можна купити закваску?
Закваску для приготування різних молочнокислих продуктів можна купити в аптеці або в інтернет-магазині.
Йогурт - болгарська паличка, ацидофільна паличка, молочнокислий стрептококк.
Бифівіт, симбілакт - бифідобактерин, лактобактерин, пропионовокислі і оцетокислі бактерії.
Наріне – ацидолакт.
Сир - молочнокислі бактерії, пепсин-фермент.
Віталакт - ацидофільна паличка, молочнокислі бактерії.
Кефір - кефірний грибок.
Геролакт – стрептосан.
 
На скільки вистачає закваски?
Закваску можна використовувати один раз. Однак в якості закваски також можна використовувати 50 мл готового йогурта.

Які можна робити йогурти?
Молочні, фруктові і з наповнювачами. Якщо у Вас йогуртниця з стаканчиками - в кожному стаканчику можна зробити свій йогурт: з фруктами, з варенням, молочний.

Чи важко зробити морозиво?
Для приготування морозива потрібно змішати інгредієнти по рецепту, вилити суміш в мороженицю, натиснути кнопку і поставити мороженицю в морозильник.

 

picture  

КОМБАЙН




Які насадки є в комплекті ?
Універсальний ніж, насадка для тіста, диск для тертя / нарізки кільцями, диск для нарізки ломтиками / шатковки соломкою, диск для пюре / дерунів.

Як і для чого використовувати диски?
Всі диски двосторонні. Диск насажується потрібною ріжучою стороною. За допомогою дисків можна нарізати кільцями, ломтиками, терти, шаткувати соломкою, робити фруктові пюре і деруни.

Що можна зробити за допомогою ножа?
Ніж використовується для нарізки, рубки, подрібнення м’яса, овочів, інших продуктів, приготування фаршу.

Для яких фруктів використовується прес?
Для цитрусових : апельсини, мандарини, лимони, грейпфрути, лайм

Для чого використовується млинок?
Для перемелювання кави, горіхів, цукру, трав, різних зерен.

Для чого використовується блендер?
Для приготування коктейлів, джему, різних напоїв.

Скільки часу потрібно для замісу тіста?
Від 30 секунд до півтори хвилини.

 

picture  

М’ЯСОРУБКА



Що робити якщо м’ясорубка не включається?
Перевірте, чи правильно Ви зібрали м’ясорубку.

Що робити якщо м’ясорубку заклинило?
Включіть «Реверс».

Що робити якщо мотор працює з перебоями?
Виключіть м’ясорубку і дайте мотору охолоти. М’ясорубку не рекомендується безперервно експлуатувати довше 10 хвилин.

Які додаткові можливості є у м’ясорубки ?
Крім насадок для класичного приготування фаршу, ковбаси, кебе в комплекті можуть бути насадки для обробки овочів (нарізка / тертка / подрібнення) і соковижималка для томатів.

 

picture  

ПАРООЧИЩУВАЧ




Для чого призначений пароочищувач?
Для прибирання і дезінфекції парою практично всіх речей і поверхонь в домі. Прибирання виконується без хімічних засобів.

Який принцип роботи пароочищувача?
Розм’якшення бруду парою. При цьому поверхня не перезволожується і зберігає своє покриття та колір.

Як виконується прибирання пароочищувачем?
В пароочищувач наливається вода і під’єднується бажана насадка. При прибиранні пароочищувач стоїть на підлозі. Прибирання виконується за допомогою парового пістолета.

 

Page  [2]